Hogyan szállítják a pelenkákat a raktárban? Kézi raklapemelő targoncákkal

Anyuka témák

Elmélyedünk a kézi raklapemelő targoncák működésében. Hiszen a pelenkák és egyéb baba termékek nem maguktól kerülnek egyik helyről a másikra, komoly logisztikai feladat. A legtöbb raktár Toyota targoncákkal működik. Ismerd meg őket!

A tartósság, az egyszerűség és a környezetbarát működés alapértékeire építő kézi raklapemelő targoncák, és felrakó targoncák teljes körű kínálatát nyújtó BT Lifter sorozat immár több mint 60 éve magasra helyezi a mércét a megbízhatóság és teljesítmény terén.

A BT Lifter páratlan tartósságához nem fér kétség. A munkaciklus-tesztek során más márkákhoz képest ötszörös élettartamot felmutató BT Lifter messze a legalacsonyabb életciklusköltséget biztosítja.

A BT targoncák másik fontos jellemzője az egyszerű használat, amelynek köszönhetően a kezelők biztonságosan és könnyedén mozgathatják az árukat. Nagyobb terhek kezeléséhez a sorozat indulássegítő funkcióval szerelt modelljei, és továbbá elektromos hajtású targoncái használhatók.
A TMHHu elkötelezett a környezeti hatások csökkentése mellett; ennek érdekében a fenntartható anyagmozgatás megvalósítására törekszik. Ez mutatkozik meg abban a gondosságban is, amellyel targoncáinkat megépítjük: mivel hosszú üzemidőre készülnek, ritkábban kell cserélni őket, ezáltal az ártalmatlanítás igénye is ritkábban merül fel, ami csökkenti a hulladékkezelési költségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük