szülő kapcsolat gyerek után

Így maradj kapcsolatban a pároddal a gyerek után is

Anyuka témák

Egy hosszú nap után az ölelkezéssel, gondozással és különösen a kicsik szoptatásával, a lepedők közötti elfoglaltság állhat a legtávolabb a fejedtől.  De még akkor is, ha a szex nem szerepel az asztalon, akkor is találhat módot arra, hogy intimitást teremtsen partnerével, miután a gyerekek lefekszenek. A kapcsolat ápolásának néhány pillanata feldobja a hangulatát, és hosszú távra megerősíti kapcsolatát.

Baba-mama blog

Szóval még ne ájulj el! Íme 11 kreatív módszer, amellyel kapcsolatba léphetsz partnereddel lefekvés után…

Lassú tánc.

Kóstolja meg kedvenc lassú lekvárjait, és pörögjön körbe a padlón – először csak vigye el a Legókat az útból! A nagyszerű dallamok és a fizikai érintés kombinációja minden bizonnyal fokozza a kapcsolatot.

Emelje a tétet.

Keverje meg a paklit a blackjack vagy a póker számára, hogy kiemelje játékosan versenyképes oldalát. Szerencsejáték a következő randevú esti film kiválasztásának jogáért, vagy kibújik a mosodai kötelezettség alól. Nyugodtnak érzi magát? Próbáld ki a csíkos változatot!

Készítsen ínyenc desszerteket.

Persze a vacsora lehetett makaróni, sajt és csirke ujjak, de most, hogy a gyerekek alszanak, emlékezetessé teheti a desszertet. Találja ki együtt kedvenc édes csemegéjének receptjét a karamell krémtől a tiramisuig, majd kóstoljon meg minden falatot.

Sajt!

A franciák sajtot esznek desszertnek, és te is. Dolgozzon együtt egy kétszemélyes asztal elkészítéséhez, amely tele van kedvenc sajtokkal, cukrászsüteményekkel, sós ételekkel – például dióval és olajbogyóval – és édes meglepetésekkel, például lekvárokkal, mézzel és gyümölcsökkel. Tökéletes nassolni való beszélgetés vagy filmezéshez, és különlegessé varázsolja az együtt töltött időt.

Fizikai kapcsolat

Szánjon időt a fizikai kapcsolatra, mint például az ölelés, a csók, a dörzsölés, vagy akár egymás hajának megfésülése. Bármi, ami jó érzés, és segít emlékezni arra, hogy miért szeretitek egymást!

Kézműves koktélok.

Törölje ki a legdivatosabb üvegedényeit az esküvői anyakönyvből, keverjen össze néhány gyümölcsöt és fűszernövényt, és vaduljon meg a köretekkel. Úgy fogja érezni magát, mint egy körutazás nyitott bárjában, nincs szükség Dramaminera.

Irány a fürdő

Ki mondta, hogy nem tudsz egyszerre pihenni és újra kapcsolódni? Töltsön meg egy meleg fürdőt kedvenc buborékaival vagy illatos olajaival, gyújtson meg egy gyertyát, és mossa le együtt a napi gondokat. Nincs kád? Egy két személy zuhanyozása ugyanolyan szórakoztató lehet, ráadásul van, aki megmossa a hátát.

Menjetek ki a házból

Növelje hangulatát és kötődését egy minirandival a szabadban. A babamonitor segítségével kiugorhat az udvarra vagy a teraszra borral, rágcsálnivalókkal és néhány takaróval, hogy csillagokat nézzen és újra kapcsolódjon.

Valami újat tanulni.

Az új nyelv elsajátításától a barkácsolás otthoni projektjéig az új készségek közös elsajátítása emlékeztet arra, hogy egy nagyszerű csapat vagytok!

Ugorj bele az emlék bombákba

Görgessen együtt a fotóalbumok között, nézze meg esküvői videóját, vagy ossza meg gyermekkori történeteit, amelyeket régi évkönyvek és kivágások ihlettek. Meglephet egy régi emlék vagy egy új információ a partnerével kapcsolatban.

Legyen játék este.

Ki mondta, hogy a társasjátékok csak gyerekeknek valók? A klasszikusoktól, például a Backgammontól és a Boggle-től az újabb kedvencekig, mint a Codenames és a Tiny Towns, a játékok újra kapcsolatba léphetnek játékos oldalával. Nincsenek társasjátékok? Nincs mit. Igazság vagy mersz, Soha nem, vagy két igazság és egy hazugság nem igényel mást, mint a képzeletedet és a hajlandóságodat, hogy „odamenj”.

Próbáld ki a partnerjógát.

A partnerjóga egy csodálatos módja annak, hogy enyhítse a stresszt és ellazítsa testét lefekvés előtt, miközben párkapcsolatban él. Próbálja ki ezt a mozdulatot: Üljön egymással szemben, lábait kényelmes terpeszben, térdét annyira hajlítva, amennyire szükséges. Nyújtsa ki maga elé a karjait, hogy összekulcsolja partnere kezét vagy csuklóját, majd finoman ringasson előre-hátra, elengedve egymás hát- és lábizmait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük