karácsonyi ajándékok kisbabáknak

Ajándékötletek kisbabád első karácsonyára

Baba témák

Nem számít, hogy a kicsi csak hetes, vagy 12 hónapos, az első ünnepi szezonra emlékezni kell! Persze, ők nem fognak emlékezni rá… de te igen. És istenem, azt akarod, hogy különleges legyen! Ha a különleges tervezés része az ajándékozás is, ne keressen tovább: Íme nyolc ünnepi ajándékötlet, amelyek biztosan vidámmá és fényessé teszik babája első ünnepi szezonját.

Baba-mama blog

Ünnepi pizsama

Akár csak a babának szánt ünnepi pizsamát, akár az egész családnak megfelelő szettet vásárol, az ünnepi lekvár mindig nyerő. Kisded nem csak garantáltan aranyos lesz karácsony reggelén, de ez egy édes hagyomány (és éves fotózás) kezdete is lehet az elkövetkező években. Ha azt szeretné, hogy a mancsik azonnal felöltöztesse új hálóruháját, mindenképpen mossa ki, mielőtt becsomagol!

Személyre szabott ünnepi könyv

Nagyon sok olyan ünnepi témájú könyv van, amely megérett arra, hogy hagyományos családi felolvasássá váljon, mint például a Karácsony előtti éjszaka, A sarki expressz, a Chanuka fényei mindenhol vagy a Kwanzaa története. Válassza ki azt, amelyik megszólítja Önt, és írjon a példányára egy édes jegyzetet a babának az első nyaralásán. Ha valami még személyre szabottabbra vágyik, sok cég nyomtathat egyedi ünnepi könyveket, beleértve a gyermeke nevét a történetben, és egy különleges üzenetet nyomtathat benne.

Ünnepi dísz

A karácsonyfa megtöltéséhez elegendő dísz összegyűjtése sok időt vesz igénybe… különösen, ha azt szeretné, hogy a legtöbb díszítés valami különlegeset jelentsen. Kezdje el gyermeke kollekcióját a legelső ünnepnapján azzal, hogy megajándékozza a kezdő díszét. Ez lehet egy barkácsolt emlék, amely tartalmazza az értékes kézlenyomatot és dátumot, vagy egyszerűen egy dekoráció, amely a babára emlékeztet. Akárhogy is, ez egy hagyomány, amelyet a kicsi minden bizonnyal kincsessé fog nőni.

Könyvtárindító

A könyvek mindig csodálatos ajándékok a gyerekeknek! Gyermeke első ünnepén miért ne bővítené gyűjteményét egy szeretett sorozattal vagy kedvenc gyerekkönyv-írójának összegyűjtött műveivel? (Ha ihletre van szüksége, nézze meg ezt a 40 csodálatos, csecsemőknek szóló könyvet.) Másik megoldásként próbáljon ki egy előfizetéses szolgáltatást, amely minden hónapban egy friss tábla- vagy képeskönyvet szállít otthonába. (A fenébe, ez bizonyos helyeken még ingyenes is!)

Téli felszerelés

Kicsim, hideg van odakint! Hogy melegen tartsa apró ruháját ebben a szezonban, csomagoljon be egy kis ünnepi hangulatot. Gondolj: gyapjú bélésű, bivalykockás sapka műszőrme pomponnal és mandzsettával; egy trapper sapka, amely eltakarja Baba pici fülét; hagyományos Mikulás sapka; vagy gyapjú vagy horgolt szépség, tetszőleges számú állatfüllel! A kalapokon kívül mindig vannak szupermeleg babakocsisármányok és álmodozó babaruhák.

Bababarát fotókönyv

A csecsemők szeretnek az arcokat bámulni… különösen azoknak az arcát, akiket szeretnek! Adja meg tehát a babának, amit akar: több arcot a baba első fotóalbuma révén. Keressen olyan ruhát és/vagy bakelit, amely biztonságosan tárolja a képeket, és könnyen tisztára törölhető. (Néhányan akár a baba babakocsijához is rögzíthetők az útközbeni szórakozáshoz.) Töltsd ki magad az albumot, vagy kérj meg minden nyaraló vendéget, hogy hozzanak magukkal egy fotót az albumba. Ne feledkezz meg a háziállatokról!

Klasszikus játékok

Függetlenül attól, hogy melyik játékot tartják a szezon forró játékának, mindig lesznek olyan játékok, amelyek mindentől függetlenül látványosak, például puha építőkockák, válogató- és egymásra rakható játékok, tevékenységkocka és gyerekméretű hangszerek. Ha édesborsója 0 és 6 hónapos, ne feledje, hogy a játszószőnyeg, az edzőterem, a fából készült markoló és a babatükör is klasszikusnak számít. Nincs szükség utólagos rendelésre vagy sorban állásra!

Érdemes körbe nézned a CareClub online babaáruházban karácsonyi ajándékötletekért!

Végül azonban a baba első ünnepe nem okoz stresszt! Az igazság a következő: Amíg a kicsi azokkal van, akik a legjobban szeretik őket, ez az egyetlen ajándék, amire szüksége van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük