7 lenyűgöző tény a februári babákról

7 lenyűgöző tény a februári babákról

Baba témák

Annak ellenére, hogy február az év legrövidebb hónapja, a februári babákban nincs hiány.

Íme 7 szórakoztató tény februári babájáról

A februári babád születési köve ametiszt
A lila színű kő a békét és a szeretetet jelképezi, és egyes kultúrákban úgy vélték, hogy védő tulajdonságokkal rendelkezik.

A februári babák horoszkópjele a Vízöntő vagy a Halak

Ha a baba február 19-e előtt születik, Vízöntő lesz, az intelligenciával, a függetlenséggel és a furcsaság jegyével. A hónap végén (február 19-én vagy később) született babák a Halak jegye alá tartoznak, amely a kedves, együttérző és könnyed jel.

Februári babája hírnévhez kötött

Egy tanulmány kimutatta, hogy több híresség született a Vízöntő évszakban, mint más csillagjegyek alatt. Jennifer Aniston, Harry Styles, Rebel Wilson, Chris Rock és Laura Dern néhány híres februári Vízöntő.

Februári babája lehet valaki, akire felnézhet (szó szerint)

Egy tanulmány szerint a télen született babák születésükkor hosszabbak és magasabbak voltak 7 éves korukra (ugyanez a tanulmány azt is megállapította, hogy a téli babák magasabb pontszámot értek el a szabványos teszteken!). Érdemes azonban ezeket az eredményeket egy apró sóval figyelembe venni, mivel egy másik tanulmány szerint a februári babák alacsonyabbak voltak, mint a nyáron született babák.

A februári babák tudják, hogyan kell nyugodt állapotban tartani magukat

Nem csak a kinti időjárás hűvös! Egy európai tanulmány szerint a télen debütáló babák kevésbé ingerlékenyek, mint a más évszakokban születettek.

Februári babája művészi hajlamú lehet

A februári babák egyik leggyakoribb foglalkozása a művész – derül ki egy brit tanulmányból, amely a születési hónap és a karrier közötti kapcsolatot vizsgálta. Egy másik munka, amely előkelő helyen áll a februári babák listáján? Közlekedési rendőr.

A februári baba születésnapja különleges lehet

Ha februári babája a hónap végén születik, nagyon különleges születésnapja lehet. A szökőnap (február 29.) négyévente csak egyszer fordul elő, így jellemzően 1/365 esély van arra, hogy bármelyik napon megszületjen, de 1/1461 esély van arra, hogy szökőnapon szülessen meg! (A következő szökőév 2024-ben lesz!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük