asztali foci

Asztali foci, mint nagyszerű szórakozás minden korosztály számára

Kisgyerek témák

Ha szeretsz szórakozni, és gyakran összejössz a családoddal, barátaiddal vagy akár a szomszédaiddal, hogy együtt játsszatok, bulizzatok, ünnepeljetek vagy csak beszélgessetek, akkor valószínűleg hasznosnak fogod találni az asztali focit. Általában szállodákban, éttermekben, játéktermekben és másutt is megtalálható. Miért ne lehetne otthon is elérhető, hogy társaságában élvezhesse az estéket vagy lerövidíthesse a hosszú, esős napokat?

Minőségi és olcsó asztali foci

Az asztali foci nagy választékát találja a jól bevált és időtálló Hawaj.hu webáruházban. Itt nem csak az Ön szórakoztatására kínálnak árukat, hanem az otthoni, kerti, gyerekekkel, háziállatokkal való kényelem érdekében is…

Az asztali foci többféle kivitelben áll az Ön rendelkezésére. vásárolhat egy 2 személyes mini asztali focilabdát 51 x 31 x 8 cm-es méretekkel. A csomagban 4 krómozott rúddal, csúszásmentes fogantyúkkal, védőelemekkel a rudak végén, pontszámlálóval és 2 labdával rendelkezik.

Nagyméretű változatban megvásárolhatja például a Glasgow asztali focit 121 x 101 x 79 cm-es bükkfa méretekkel. A játékfelület megemelt sarkaival, pohártartóval, gumírozott fogantyúkkal, állítható lábakkal rendelkezik. Kiváló modell a barátokkal és gyerekekkel való alkalmi szórakozáshoz. Gyakran a gyerekek azok, akik nagy kedvet találnak az asztali fociban, így hamarosan átköltöztetheti a gyerekszobába, ahol az eddigieknél is jobban fogják élvezni az időtöltést.

Többfunkciós játékasztal

Tudta, hogy a Multigame 15 az 1-ben multifunkciós játékasztal is kapható? A Hawaj.hu két változatban kínálja, fekete és bükkfa színben. Cserélhető játéktáblákkal rendelkezik, éppen azt a játékot játszhatod, amihez éppen kedved van. Az asztal méretei 125 x 103 x 82 cm. Találhatsz rajta asztali focihoz, asztaliteniszhez, biliárdhoz és még sok máshoz való táblát. Csak készítsen remek italokat és finomságokat, és otthon sok pénzt spórolhat egy étteremhez vagy bárhoz képest, miközben remekül szórakozik. Ha keményen játszol, néhány hónap alatt visszakapod a befektetésed.

Látogasson el a Hawaj.hu weboldalra, ahol Nerf pisztolyokat, autó- és vonatokat, játékautókat, gyermekkonyhákat, fa játékokat, kerti játékokat, játékokat kicsiknek és még sok mást is talál. Az árak alacsonyak, az áruk minősége pedig kiváló. Biztosan elégedett leszel a webáruházzal, mint sokan előtted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük