melyik a legjobb pelenka

Pelenka teszt – Ez a legjobb választás

Baba témák

Sok anyukában felmerül a kérdés, hogy melyik nadrágpelenkát érdemes használni. A drágább mindig jobb, vagy az olcsóbb pelenka fajták is ugyanazt tudják? A CareClub úgy döntött, hogy pontot tesz a kérdés végére és kideríti az igazságot. A legmegbízhatóbb tesztelés formát választottuk, megkerestünk titeket, az anyukákat. 30 helyett végül 50 kisorsolt anyuka egy hónapon keresztül tesztelte a 13 féle nadrágpelenkát. A teszt csomagban a Pampers Active Baby, Pampers Premium Care, Pampers Sleep & Play, Libero Touch, Libero Comfort, Violeta Double Care, Violeta Cotton Touch, Huggies Ultra Comfort, Helen Harper, Bella Baby Happy, Babylove, Babydream és Lupilu pelusokból helyeztünk el 10-10 darabot. És hogy mi lett az eredmény? Lent mindent megmutatunk!

Gyors összefoglaló a CareClub Óriási Nadrágpelenka Teszt szempontjairól

Kérdőívünket online, saját fiókjukból elérve tudták tölteni a tesztelő anyukák folyamatosan. Mindenkitől bekértük a tesztelő baba adatait, figyelembe véve a tesztet befolyásoló sajátosságokat.

Nadrágpelenkák a CareClub kínálatában!

Az anyukákat megkértük, hogy alaposan vizsgálják meg, tapogassák, szaglásszák, gyűrögessék meg a még nem használt, steril nadrágpelenkákat. Kíváncsiak voltunk milyennek találják a pelenka külső és belső anyagát, hogy tetszik nekik a pelus mintája és hogy mennyire elégedettek a tapasztaltakkal. A következő szakaszban a használat közbeni szituációkat vettük célba, központi elem volt a pelenka illeszkedése (combnál, pocaknál, popsinál, deréknál). Kitértünk a tépőzár jellemzőire, a rugalmasságra és a felhelyezés egyszerűségére is. Egyszóval mindenre, ami attól a pillanattól, hogy eldöntöttük, ráadjuk a pelenkát a babára, addig a pillanatig történik, amikor végre sikeresen felhelyeztük. A legfontosabb kérdéskört a használat utáni blokkunk tartalmazta a kérdőívben. A nedvszívóképességet hosszasan kitárgyaltuk.

A használat után is száraz tapintás, a szivárgás mennyisége és az éjszakai terheléses próba tartoztak a legnívósabb témák közé. De szó esett arról is mennyire tartja magában a kaki szagot, vagy hogy hogyan duzzad meg, ha megtelik.

A teszt legvégén megkértük, hogy rangsorolják a legjobb 4 nadrágpelenkát nedvszívóképesség, kényelem, megbízhatóság és ár-érték arány alapján. Következzen a várva várt rangsor.

Tarolt a Libero Touch nadrágpelenka! Mind a nedvszívóképesség, mind a kényelmi szempontok alapján első helyezést ért el. A Libero legpuhább, legvékonyabb és legbőrbarátabb nadrágpelenkája bebizonyította, hogy tényleg van olyan pelenka, ami mindenkinél beválik. Teljes szárazságtökéletes illeszkedés és zéró szivárgás. Nem is kívánhatna anya ennél többet.

További részletek a CareClub.hu oldalon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük