7 lenyűgöző tény a decemberi babákról

7 lenyűgöző tény a decemberi babákról

Baba témák

Ami a decemberi babákat illeti, nagyon jó érv szól amellett, hogy a legjobbat tartsuk a végére. Ezek a múlt hónapban született kölykök kis fényszórók, úgy gondolják, hogy jó szerencsével és jó egészséggel ruházták fel őket. Íme néhány tény decemberi babájáról.

A decemberi babák horoszkópjegye a Nyilas vagy a Bak.

Ha december 21-e előtt születik babája, akkor a Nyilas fogja uralni, amelyet Archer képvisel, aki félig ember, félig vadállat vagy kentaur. A legenda szerint a Nyilas soha nem tévesztette el a célját, és ezért utalhat a személyiségre: hajtott elszántság, rengeteg bölcsesség és merészség. Ha a babád 21. után születik, akkor egy Bak lesz, amelyet a kecske képvisel. Az e jegy alatt születettek különösen jól neveltek, jó természetűek és nagyon fegyelmezettek. De vigyázz! A Bakok is tudnak mindent.

Baba-mama blog

A decemberi babáknak két virága van.

A nárcisz vagy a papírfehérek a tavasz egyik első virága, ezért az újjászületést és a megújulást jelentik. A viktoriánusok úgy gondolták, hogy a papírfehérek az egoisták virága (elvégre Narcissusról nevezték el). A kínai legenda szerint azonban ez a virág hagyományosan a gazdagságot és a jólétet képviseli. Hollyt karácsonyi virágnak tekintik. A töviskoronát jelképező tövises levelek és a keresztény hitben Krisztus vérét jelképező élénkpiros bogyók.

A decemberi babáknak három születési köve van.

Amellett, hogy több születési viráguk van, a decemberben született babák három pompás kő közül választhatnak; a cirkon, a tanzanit és a türkiz. Ezek a kövek mindegyike gyönyörű kék ​​árnyalatú, de a türkiz különösen átitatott jelentéssel bír. A türkizt szerelmi varázsnak tekintik, és úgy gondolják, hogy védelmet és szerencsét hoz viselőjének, valamint szerencsét és nyugodt elmét… mindazt, ami kétségtelenül a decemberi baba javára válik!

A szenteste és a karácsonykor született babák a legritkábbak!

Ha aggódik amiatt, hogy gyermeke születésnapját szenteste vagy karácsonykor kell megosztania, akkor ne aggódjon (túl sokat). Kiderült, hogy az Egyesült Államokban a két legritkább nap a szülésre december 24-én és 25-én esik. Persze lehet, hogy nagyon közel jön a baba, de a valószínűsége az Ön javára szól, ha azt reméli, hogy elkerülheti, hogy az év legnagyobb naptári ünnepén szülessen meg egy születésnapot.

A decemberi babáknak ritkábban fordulhatnak elő indulatos kitörések

Izgalmas hírek a kisgyermekes éveknek! A kutatók azt találták, hogy a decemberben született csecsemők gyermekkorukban és későbbi életükben ritkábban szenvednek dührohamokat, mint az év bármely más időszakában született babák. A budapesti Semmelweis Egyetem kutatója 366 diákot kérdezett meg, hogy tájékozódjon hangulatukról és vérmérsékletükről. Kiderült, hogy a decemberben születettek voltak a legkiegyenlítettebb hajlamúak.

A decemberi babák a legritkábban szenvednek súlyos betegségektől.

Egyes kutatások azt mutatják, hogy a decemberben született babáknak van a legnagyobb esélyük arra, hogy elkerüljék az olyan súlyos betegségeket, mint az idegrendszeri betegségek, a szív- és érrendszeri betegségek, a légúti betegségek és a reproduktív betegségek. A kutatók úgy vélik, hogy ennek oka lehet a D-vitamin és a napfény mennyisége, amelyet az anyák a terhesség alatt a különböző évszakokban érnek. Természetesen az olyan tényezők, mint az étrend, a testmozgás, a genetika és a stressz, mind kulcsszerepet játszanak az egészségben.

A decemberi babák megosztják születésnapjukat néhány lenyűgöző emberrel.

A decemberben született babák rengeteg ajándékot várnak az ünnepeknek és a születésnapi ünnepeknek köszönhetően… de egy nagyszerű társasággal is megoszthatják nagy napjukat. A decemberben született hírességek közé tartozik Zoe Kravitz, Britney Spears, Jay-Z, Nicki Minaj és Sara Bareilles, hogy csak néhányat említsünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük