három dolog ami fontos a bugyipelenkákban

Három dolog, ami igazán fontos egy bugyipelenkában

Baba témák

Kisbabánk számára igyekszünk megtalálni a legjobb termékeket, hogy semmiben se szenvedjen hiányt. A minőség ilyenkor kiemelten fontos, azonban számos terméknél könnyen el lehet veszni, hogy pontosan melyikkel is járunk a legjobban. Nincs ez másként a bugyipelenkák esetén sem, így megnéztük, hogy milyen három fontos tulajdonsággal kell rendelkeznie mindenképp egy bugyipelenkának, hogy az mindenkinek megfeleljen.

A bugyipelenkák széles kínálata bizony megzavarhat bennünket. Számos különböző tényezőt kell figyelembe venni, hogy megtudjuk, melyik lehet kisbabánknak a tökéletes. Három tényező mellett viszont nem tudunk elmenni, ami mindenképp fontos egy bugyipelenkában.

1, Nedvesség elzárása

Az egyik és legfontosabb a nedvesség elzárása a kisbabánk bőrétől. Számos verzió létezik már, a Pampers pelenkáinak vannak már 2 száraz zónás termékei, amelyek hosszabb ideig tartják szárazon kisbabádat.

Baba-mama blog

2, Illeszkedés

Hogyan illeszkedik kisbabádhoz a pelenka? Nos, közel sem egy utolsó kérdés. Fontos, hogy a derék- és combgumírozás igazodjon a kisbabához és mozgásához, ennek hiányában ugyanis lecsúszik és róla és persze ekkor már nem sok értelme van a bugyipelenkának, igaz?

3, Könnyen feladhatod és leveheted

Mindkettő egy fontos tényező, hiszen egy kisbabánál naponta négyszer, ötször is szükséges a pelenkát cserélni. Így mindenképp egy olyan pelenkára add le a voksod, amellyel nem tortúra a fel- és levétel.

Melyik bugyipelenka biztosítja mindezeket?

Javasoljuk, hogy legyél nyitott és próbálj ki több típust, akár ártól függetlenül is. Sajnos nem lehet ráhúzni egy márkákra, hogy jó vagy sem Nektek, hiszen minden kisbaba más, e miatt lehet, hogy számotokra pont tökéletes lesz, amit a barátnőd utál és az első darab után kidobott.

Érdemes körbe nézned a CareClub Online babaáruház kínálatában, ahol számos bugyipelenkát találsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük